addtext_com_MTY1NzI4MTEwMTcz (1)

Уписи 2015

current time . dns information .

Прочитај повеќе
10172641_745804402116932_5236410799167180471_n

Класичен балет

Класичниот балет се базира врз традиционалната балетска техника и вокабулар.Постојат различни стилови на класичен балет кои се поврзани со нивните места на потекло,како што се францускиот,италијанскиот и рускиот балет.Неколку од стиловите на класичниот балет се […]

Прочитај повеќе
10258998_761965100500862_5084984447018326580_n

Балет

Балет е вид на изведувачки танц кој потекнува од италијанските ренесансни палати на 15-от век,подоцна развиен во форма на концертен танц во Франција и Русија.Оттогаш станал широко распространет,и висока техничка форма на танц со свој […]

Прочитај повеќе
6

Историја на балет

Orologi Replica nike air max pas cher orologi replica Relojes Especiales Replique Montre orologi replica orologi replica Relojes Especiales replique montre Relojes Especiales orologi replica replik-uhren orologi replica replique montre Replique montre Replique montre Orologi […]

Прочитај повеќе